Bästa klubbmedlem och/eller JKV-vän!

  • 22 jun 2016

Nu är JSM i segling över för denna gång. Det har varit fantastiska dagar med många fina seglingar på Mälarens glittrande vatten.

Många är de som kommit fram till mig och berättat hur fascinerade, imponerade och inspirerade de är över att allt, ja verkligen allt, fungerat så enastående. Såväl föräldrar och coacher som representanter från andra klubbar har med tacksamhet berättat att detta är en av de mest välordnade tävlingar de någonsin varit med om. Flera har frågat om inte vi på JKV skulle kunna ha JSM varje år! 

Bilden som gett den här otroliga responsen från så många är kombinationen av det arbete som var och en av er har bidragit med. Ni har alla gjort en otrolig insats och den goda känslan i magen hos våra deltagare, gäster och besökare är summan av varje välkomponerad sallad eller smörgås i kiosken, varje välstädad toalett, varje leende under av- och pålastningen, varje omtänksam hämtning av optimistkärra vid sjösättning- och upptagning, varje startskott, varje målprotokoll, varje vakande öga på vattnet, varje bana och varje startskott. Något som också har bidragit till detta är känslan av omtanke i hemlagat fikabröd, personliga intervjuer i högtalarna, inslag av sammanfattningar och reportage i radio och TV och att det är barnen och seglingen som är i fokus.  

Allt detta tillsammans har bidragit till känslan av ett oerhört lyckat arrangemang. Många har uttryckt sin tacksamhet över att engagemanget från alla funktionärer varit så stort och att de känt sig inspirerade över att en ideell förening kan skapa en så stark känsla av hjärtligt samarbete där ingenting är omöjligt för att göra ett lyckat arrangemang! 

Jag är obeskrivligt tacksam över den insats ni alla gjort för klubben. Min starkaste upplevelse är att det finns en ofattbar kraft när flera människor arbetar för ett gemensamt mål. Det är fint att gå in i ett projekt med viljan att göra något bra och komma ut på andra sidan med en känsla av samhörighet, att tillhöra ett team, att ha fått flera nya vänner och att veta att det finns ett ställe där man alltid är välkommen med sin kompetens och person, oavsett vem man är eller vad man har att bidra med. Detta är exakt samma känsla som jag kände när jag som barn var med i klubben som optimistseglare för drygt 30 år sedan!

Återigen ett STORT TACK till dig som deltagit i att göra årets JSM 2016 till den minnesvärda regatta och det arrangemang det blev. Tack för att du bidrar till att göra barn- och ungdomssegling till en varm, trygg och rolig idrott som utvecklar, berör och ger energi till människor och Jollekappseglarna Västerås till en föredömlig klubb för barn och ungdomsidrott!

 Med ödmjuk tacksamhet från mig och styrelsen,

  /  Adam Brännström, Ordförande JKV