Företagsevent

 
En oförglömlig upplevelse för ditt företag

Hos JKV erbjuder vi en unik möjlighet att gå utanför ramarna för traditionella företagsevent och uppleva spänningen med segling. Vår närhet till vattnet, vårt stora klubbhus och den öppna hamnplanen gör oss till den perfekta platsen för teambuilding, AW och oförglömliga upplevelser.

Segling – utmana komfortzonen

På våra seglingsevent får ni chansen att kliva utanför er komfortzon och testa något nytt. Tillsammans med våra erfarna instruktörer lär ni er grunderna i segling och får navigera genom olika utmaningar på vattnet. Avsluta med ett sprintrace för att sätta teamkänslan på prov och runda av dagen med en härlig middag.

Flexibla konferensmöjligheter

Förutom våra spännande seglingsevent erbjuder vi också möjligheten att hyra våra moderna konferenslokaler. Vårt klubbhus är utrustat med ett fullständigt kök och erbjuder stora ytor både inomhus och utomhus, vilket gör det till en idealisk plats för att kombinera arbete och nöje. Håll produktiva möten i en inspirerande miljö efter en dag på sjön, eller ta en ribfärd till någon av de vattennära restaurangerna i Västerås.

Intresserad? Kontakta oss!

Är ni redo att ta er företagsaktivitet till nästa nivå? Kontakta oss idag för mer information och en offert. Skicka ett mail till seglarskola@jkv.se så hjälper vi er att planera ett företagsevent som blir en minnesvärd och givande upplevelse för hela teamet.

Välkomna till JKV – där äventyr möter arbete!