Partners & Sponsorer

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår verksamhet för att få fler barn och ungdomar att börja och fortsätta idrotta genom hela livet. Vi försöker att i största möjliga mån sänka tröskeln in i segling genom att erbjuda tillhandahållet material och låga medlemsavgifter. För att lyckas med detta krävs extern hjälp från sponsorer och samarbetsparters. Vi erbjuder därför dig och ditt företag en möjlighet att genomföra både roliga event nere hos oss och möjlighet att synas i våra kanaler.

Varmt välkommen att höra av dig om du har andra idéer på hur du vill stötta vår förening!

Sponsring & Partnerskap

Vill du vara med oss i vår vision att bli Sveriges bästa jolleklubb?
För oss innebär Sveriges bästa jolleklubb att vi är bäst på våra värdeord
-glädje & gemenskap 
-trygghet & säkerhet 
-hänsyn & ansvar
Vi strävar efter att erbjuda alla möjligheten att prova på segling oavsett deras bakgrund eller ekonomiska förutsättningar och att genom detta utveckla barn och ungdomar till goda individer. 

Vi har tre olika sponsorpaket för dig som vill stötta oss, ni hittar dem här. Välkommen att kontakta oss så ser vi till att vi kan hjälpa varandra att uppnå våra mål och visioner tillsammans!

Företagsevent

Är ditt företag ute efter ett annorlunda event där ni stärker er lagkänsla och lär er att segla under roliga former? Våra event erbjuder spännande segling där alla måste samarbeta som ett lag för att man ska klara utmaningarna. Utöver segling kan vi även erbjuda bra möteslokaler i samband med eventen och spännande föreläsningar av våra mycket duktiga ungdomar. 

Alla intäkter från eventen går till vår ungdomsverksamhet där vi arbetar för att alla ska få testa på segling!

Vi skräddarsyr ditt event efter era önskemål. 

Kontakta oss på seglarskola@jkv.se  med era önskemål så ses vi!