Hitta till oss

Hitta till oss

Lättast tar du dig till oss med buss. Ta linje 2 mot Björnögården från centralen och kliv av vid hållplats Framnäs. Fortsätt där i samma riktning som bussen och ta första höger (ca 10 meter). Gå ned för backen och fortsätt över en kort cykelbana. Där cykelbanan tar slut, ta höger och gå ca 10 meter innan du svänger vänster in på en stor grusparkering. I slutet av parkeringen ser du vårt gråa klubbhus.

Hitta till oss med bil
Följ E18 till de östra stadsdelarna av Västerås. Sväng av vid Talltorpsmotet, avfart 137. (Skylttext - Tillberga, Anundshög). Sväng söderut mot Björnö. Fortsätt ca 1 km till en rondell där du svänger vänster mot Berghamra, Björnö. Efter ca 450 m, svänger du höger i första korsningen vid radhusen. Fortsätt ner mot vattnet  så ser du JKV's gråa klubbhus innanför inhägnaden på andra sidan stora gräsmattan.

Det finns relativt gott om allmänna parkeringsplatser i direkt närhet till vår anläggning, tänk på att det är förbjudet att köra på eller parkera på gräsmattorna! Se till att alla fyra hjulen är på asfalten och att ni i övrigt följer trafik- och parkeringsregler så slipper ni och vi problem. 

Vid större arrangemang kan det gärna bli trångt på Ankargatan i samband med Ankomst/Avlastning och vi rekommenderar våra deltagare att då använda Tegelslagarvägen NO om parken och sedan dra båten över gräsmattan eller via grusparkeringen.

Vänligen observera att det inte går att köra runt utan att man måste vända och åka tillbaka samma väg som man kom. (Undantag vid stora arrangemang då vi ansöker om särskilt tillstånd) 

Sjösättning av RIB görs med fördel på den stora offentliga rampen som ni hittar i början på Öster Mälarstrand Allé (sett från JKV)