Seglarskolepersonal

Ansökan är nu öppen för sommaren 2024.

Nu öppnar vi upp ansökan för dig som vill arbeta som seglarskolechef eller som projektledare för seglarskolekommittén kommande sommar. 

I sommar kommer JKV att arrangera minst fyra veckors seglarskola, samt några dagar/veckor med olika typer av prova på segling för allmänheten. Som ledare hos oss behöver du vara glad och positiv samt gilla att leka med barn. Du behöver också vara ansvarstagande och duktig på att leda barn och ungdomar som en grupp.Säker segling - Trygg idrott är en självklarhet för oss. Som ledare hos oss tar vi för givet att du visar upp ett aktuellt registerutdrag för ideellt engagerade och att du aktivt deltar i vårt säkerhetsarbete. Läs mer under rubriken Säker segling - Trygg Idrott

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av flera olika redskap: Optimist, e-jolle, C55/RS Quest, Vindsurfing och StandUp paddling.

 

Roll (en eller flera veckor) Sista ansökningsdag
Seglarskolechef 7 januari
Projektledare seglarskolekommitté 7 januari

Ansökan

Skicka din ansökan med vilken roll och grupp du söker tillsammans med en kort presentation om dig själv:

  • Tidigare meriter
  • Utbildningsnivå
  • Andra erfarenheter
  • Varför just du ska få jobbet

Ange i din ansökan om det finns veckor och grupper som passar bättre alternativt sämre eller om du kan tänka dig någon annan roll ifall din sökta tjänst blir full. 

Skicka din ansökan till info@jkv.se