Tränare

Vi är en förening som har en lång tradition av att fostra framgångsrika seglare. En av nycklarna för att lyckas fortsätta på den resan är att vi ständigt lyckas rekrytera och utbilda duktiga tränare till våra träningsgrupper. Under fliken Träning  kan du läsa mer om våra olika grupper och hur vi tänker kring träningar.

Säker segling - Trygg idrott är en självklarhet för oss. Som ledare hos oss tar vi för givet att du visar upp ett aktuellt registerutdrag för ideellt engagerade och att du aktivt deltar i vårt säkerhetsarbete. Läs mer under rubriken Säker segling - Trygg Idrott

Ansökan är nu öppen för vår-sommar-höst 2022.

Vi siktar på att seglingarna kommer igång lagom som isen släpper vilket brukar ske runt påsk i början av april. Träningarna följer sedan ungefär skolterminerna men här finns det stora möjligheter för tränaren att påverka respektive grupps träningsschema.  

För mer information om rollerna

Ansökan

Skicka din ansökan med vilken roll och grupp du söker och en kort presentation om dig själv som innehåller:

  • Tidigare meriter
  • Utbildningsnivå
  • Andra erfarenheter
  • Varför just du ska få jobbet

Ange gärna i din ansökan om du har någon speciell grupp som du särskilt vill ansvara för eller om du kan tänka dig någon annan roll ifall din sökta tjänst blir upptagen av annan sökande. 

Skicka din ansökan